Блінкін привозив до Києва... термінову вимогу переговорів з РФ, але Зеленський сказав йому «Ні»?

Україна відхилила вимогу Байдена та США

Як з’ясувала Європейська правда, днями під час візиту до Києва держсекретар США Ентоні Блінкен привіз послання від Джо Байдена про необхідність розпочати переговори з Путіним.

Однак, на думку президента України, жодні переговори з Російською Федерацією поки неможливі, тому що вона не може сформулювати адекватних позицій.

Про це Володимир Зеленський сказав під час панельної дискусії на 17-й зустрічі Ялтинської європейської стратегії «Україна на захисті нашої спільної свободи».

«Ми хочемо закінчити війну, але змінився простір, можливості. Суспільство не хоче говорити з терористами. Хоча навіть із терористами можна спілкуватися, бо вони знають, чого хочуть», - зазначив Зеленський.

Зазначимо, що під час форуму YES одразу кілька українських посадовців публічно заперечили таку можливість, хоча не стали визнавати, від якого з партнерів надходили такі рекомендації.

«Ми (за час війни) навчилися багато чому, і в тому числі навчилися не довіряти будь-яким розмовам про мир, які нам пропонують партнери», - сказав, зокрема, міністр оборони Олексій Резніков.

Окрім того, Резніков уточнив позицію України щодо переговорів з РФ.

Київ уже не погодиться на те, що він сам пропонував росіянам раніше.

«Я відкрию таємницю... (На переговорах у Білорусі та у Стамбулі - ред.) ми говорили росіянам: для того, щоб далі проводити перемовини та домовлятися, ви маєте вивести війська станом на 23 лютого.

 

Тоді це було можливим. Але тепер вони пройшли не одну точку неповернення і такий варіант вже давно не є можливим»,- заявив він.

Тепер у Києві вимагають повної деокупації Донбасу та Криму. «Варіантів «на 24 лютого» вже не існує. На 1 грудня 1991 року. Go out», - підсумував Резніков.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень