Благодійний ярмарок зібрав тисячі рівнян у ЖК «На Щасливому» (ФОТО)

Головна мета - збір коштів на бронеавтомобіль для наших військових

14 жовтня — важливий день для українців. Уся країна відзначає День захисників та захисниць та свято Покрови Пресвятої Богородиці. Особлива ця дата і для ЖК «На Щасливому», адже у цей день їм 11 років.

Окрім цього свої двері вперше відкриває довгоочікуваний торгово-розважальний центр «HAPPY.MALL».

Благодійний батальйон ДАР, ГО Рівне Разом, студія сучасного танцю Dance Way та ЖК «На Щасливому» організували благодійний ярмарок, який зібрав тисячі рівнян з усіх куточків міста.

Головна мета - збір коштів на бронеавтомобіль для наших військових. Усі гроші, які були зібрані, перерахували на Збройні Сили України.

Долучитися до збору можна було, купуючи різноманітні смаколики або патріотичні сувеніри.

До благодійного ярмарку поблизу ТРЦ «HAPPY.MALL» долучився й відомий співак LAUD. Виконавець під час війни дає благодійні виступи зі збором коштів на потреби ЗСУ. Та активно популяризує україномовні пісні в Україні.

Перше, що вас зустріне у «HAPPY.MALL» - це легендарні фото Дмитра Козацького, студента «Острозької академії» та пресофіцера полку «Азов». Побачити їх може кожен охочий, адже вхід вільний.

На відвідувачів «HAPPY.MALL»  чекає дизайнерський супермаркет «Сільпо». Наразі один з найбільших у Рівному. Супермаркет має 12 звичайних кас та п’ять кас самообслуговування. Тематика дизайну магазину — емоції. Звісно, лише позитивні.

Окрім того, у ТРЦ відтепер є найбільший на Рівненщині магазин JYSK, де ви знайдете усе для затишку вашої оселі.

Про діток теж подбали. На малюків чекають у дитячому розважальному центрі «HAPPY. PARK».

Зрештою у Рівному з'явився новий кінотеатр «Доміно». Також у ТРЦ відкрили майданчик для популяризації місцевих виробників та продажу їхніх товарів.

У  новому ТРЦ є торговельні мережі: Щодня, Santorino, ТаБакерка, Vandal, пиво Father, відкритий ресторан Apri, Кнопка, ОкВайн, хімчистка Фортеллі, Vodafone, Аптека доброго дня, МастерZoo, Prostor, Ябко, Срібна Країна, Pocket Store, Патіфон, Мармеладний Jack, Kvi.tochka, обмін валют.

Ще одна по-справжньому історична подія відбулася у ЖК «На Щасливому».

У день великого свята Покрови у Рівному відбулась важлива подія – закладення першого каменя на місці будівництва Собору святого Юрія Переможця на знак майбутньої перемоги України у багатовіковій боротьбі. Освятив місце Митрополит Київський і всієї України - Епіфаній.

Також Митрополит освятив бронеавтомобіль, який вже відправився до хлопців, аби виконувати бойові завдання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень