Blackview запускає Active 8 Pro. Зараз зі знижкою 40%

Перший флагманський планшет

Blackview запускає Active 8 Pro: перший флагманський захищений планшет з мега акумулятором на 22 000 мАг, чипсетом Helio G99, до 16 ГБ оперативної пам'яті, чотирма динаміками Harman/Kardon Smart-PA BOX.

Для більшості людей планшети є ідеальним вибором для перегляду вебсторінок, проходження онлайн-курсів або перегляду фільмів. Однак планшети більш схильні до пошкоджень від випадкових падінь, розбиття екрана або потрапляння води. Щоб запропонувати надійне рішення, Blackview, як піонер у галузі захищених телефонів, планує запустити свій довгоочікуваний перший флагманський захищений планшет, Active 8 Pro, у світовому масштабі 10 липня.  Active 8 Pro пропонує користувачам надійний спосіб життя в різних сценаріях завдяки значним поліпшенням в області міцності, часу автономної роботи, технічних характеристик і конфіденційності, що підіймає продуктивність на  вищий рівень.

Виняткова міцність

Щоб розв'язувати проблеми, з якими користувачі можуть зіткнутися через ламання екрана, пошкодження від води та масла в різних умовах, Active 8 Pro оснащений екраном Corning® Gorilla® Glass 5, який витримує випадкові падіння з висоти до 1 метра, не турбуючись про пошкодження екрана. Крім того, Active 8 Pro відповідає стандарту MIL-STD-810H та провідним стандартам водонепроникності IP68 та IP69K, а також має практичний набір інструментів, що робить життя користувачів зручнішим.

Гігантський акумулятор:

Що стосується акумулятора, Active 8 Pro оснащений масивним твердотілим акумулятором місткістю 22 000 мАг, зі швидкою зарядкою 33 Вт, Active 8 Pro потребує лише 285 хвилин зарядки, щоб досягти 1440 годин роботи в режимі очікування. Завдяки використанню твердотілого акумулятора Active 8 Pro важить лише 976 г, що приблизно на 30% легше, ніж інші планшети з аналогічною місткістю акумулятора, і при цьому забезпечує нормальну роботу в діапазоні робочих температур від -40°C до +60°C.

Найкращий за продуктивністю, дисплеєм, динаміками, камерами:

З точки зору продуктивності, Active 8 Pro оснащений восьмиядерним процесором MediaTek Helio G99, виготовленим за 6-нм технологічним процесом, з тактовою частотою до 2,2 ГГц. Active 8 Pro також має до 16 ГБ оперативної пам'яті, 256 ГБ ПЗП і підтримку розширення за допомогою карт пам'яті TF об'ємом до 1 ТБ. Незалежно від того, чи це багатозадачність, чи потокове відео, чи безпроблемне зберігання улюблених фільмів, музики, фотографій та відео, Active 8 Pro забезпечує ефективну продуктивність для навчання, розваг та продуктивності користувачів.

Що стосується дисплея та динаміків, Active 8 Pro оснащений 10,36-дюймовим надвеликим дисплеєм з роздільною здатністю 2.4K, який отримав сертифікат TÜV SÜD за низький рівень синього світла. При підключенні до клавіатури та миші Bluetooth у режимі ПК Active 8 Pro працює як потужний ПК з сенсорним екраном. Стилус, що входить до комплекту, дозволяє точно редагувати документи та додавати до них анотації. Крім того, Active 8 Pro оснащений чотирма динаміками Smart-PA BOX, включаючи два високочастотні динаміки Harman/Kardon і два низькочастотні динаміки Harman/Kardon. Професійно налаштований за допомогою Harman AudioEFX®, Active 8 Pro створює захопливий аудіовізуальний досвід, коли користувачі дивляться фільми, грають в ігри або насолоджуються мультимедійним контентом.

Що стосується камер, Active 8 Pro оснащений 48-мегапіксельною задньою камерою Samsung® і 16-мегапіксельною фронтальною камерою з підтримкою розпізнавання обличчя. Active 8 Pro також поставляється зі зручним об'єктивом Google Lens. Завдяки вдосконаленому алгоритму Blackview першого покоління ArcSoft® 4.0, Active 8 Pro дозволяє користувачам брати участь в онлайн-курсах і відеоконференціях з вищою чіткістю. Крім того, Active 8 Pro пропонує ряд вбудованих режимів камери, включаючи ArcSoft Super Night Mode, ArcSoft® Portrait Mode, ArcSoft® HDR, ArcSoft® 360° Panorama Mode, Pro Mode, Mono Mode, Underwater Mode і запис відео у форматі 2K, що забезпечує відмінне співвідношення ціни і якості.

Більш надійна конфіденційність: 

Щоб задовольнити потреби ділових і корпоративних користувачів у шифруванні та безпеці даних на високому рівні, Active 8 Pro оснащений DokeOS_P 3.0 на базі Android 13, яка містить DAC і SE-Linux, забезпечуючи користувачам захист даних на рівні підприємства і безтурботний досвід безпеки.

Ціна та наявність:

Не пропустіть довгоочікувану світову прем'єру Blackview Active 8 Pro, яка відбудеться 10
липня, за ціною від $240,99 за умови попереднього замовлення. Варто зазначити, що
перші 200 замовлень отримають додаткову знижку $11, що знизить ціну до $229,99.

Замовлення з 201-го по 400-те отримають безплатну Bluetooth-клавіатуру. Натисніть
тут, щоб скористатися можливістю стати власником цього планшета за неймовірною ціною.

На правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень