БК «Рівне» знову перемагає суперниць із Херсону

Рівненські баскетболістки двічі обіграли «Таврійську Зірку» у рамках Суперліги. Нагадаємо, напередодні БК «Рівне» виграв із рахунком 83:47. А от сьогоднішня зустріч не була такою легкою.

Рівнянки програли три з чотирьох чвертей, але ривок у другій десятихвилинці (23:6) забезпечив загальну перемогу нашій команді.

БК «Рівне» - «Таврійська Зірка» - 75:64.

Головний тренер «Таврійської Зірки» Олексій Давидов суботній розгром пояснив втомою після довгої дороги. У сьогоднішньому ж матчі, на його думку, команда мала дати бій і вони це зробили, однак пояснити провал у другій чверті наставник не зміг.

Натомість Вячеслав Ковалевский переконує, що і в суботу, і в неділю його підопічні впевнено контролювали гру. Рівненська команда могла додати, але тренери у цих іграх максимально дали відпочити лідерам перед важливим поєдинком Кубку України – у середу БК «Рівне» проведе матч-відповідь 1/8 фіналу проти «Вінницьких Блискавок». Перший матч у Вінниці виграли рівнянки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень