БК «Рівне» зіграє у чвертьфіналі Кубка України

Рівнянки вибили з турніру «Вінницьких Блискавок»

БК «Рівне» вийшов у 1/4 фіналу Кубка України з баскетболу серед жіночих команд. Рівнянки вдруге обіграли команду «Вінницькі Блискавки». 

Лише у стартовій чверті гості намагалися нав’язати боротьбу. Більшу частину ігрового часу рівнянки наздоганяли в рахунку й за підсумками десятихвилинки поступалися в одне очко - 14:15. Друга чверть також проходила у напруженій боротьбі, але ще до великої перерви БК «Рівне» забезпечив перевагу у 4 очки.

У другій половині зустрічі рівнянки захопили ініціативу й перевага в рахунку зросла до двозначної цифри. Гості намагалися врятуватися від поразки, проте змогли скоротити відставання лише до 9 очок.

БК «Рівне» - «Вінницькі Блискавки» - 58:49.

Нагадаємо, що з перевагою у 9 очок на користь рівненських спортсменок завершився й перший матч 1/8 фіналу - 56:47. 

У чвертьфіналі Кубка України з баскетболу БК «Рівне» зустрінеться із «Київ-Баскетом». Попередні дати матчів – 18 та 21 січня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень