БК «Рівне» збільшує кількість команд

Чотири команди замість двох представлятимуть баскетбольний клуб «Рівне» у новому сезоні чемпіонату України.

До основних жіночої, яка і надалі гратиме в Суперлізі, та чоловічої, яка боротиметься у Вищій лізі, тепер приєднаються й дублюючі склади, які виступатимуть у нижчих лігах.

Рівненська баскетбольна команда з рівненських вихованців - це стратегія, яка себе виправдала у минулому сезоні і яку вдосконалюватимуть в поточному, - розповів на традиційній передсезонні прес-конференції президент БК «Рівне» Сергій Ліщук.

Головне завдання дублюючих команд на сезон –максимально готувати молодих місцевих баскетболістів та баскетболісток для головних команд.

Щодо головних команд, то на цей сезон в БК «Рівне» вирішили зробити акцент на чоловічому складі. Їхнє завдання - здобути медалі Вищої ліги. А от у жіночій команді будуть робити ставку на награванні молоді. Будуть і досвідчені баскетболістки за якими мають тягнутися інші, і такий сплав молодості та досвіду принесе не лише дивіденди в майбутньому, а й результат цього сезону. Працювати з жіночою командою буде тренер національної збірної U-16 Валерій Жартун, - повідомляє офіційний сайт БК «Рівне».

А завтра, 18 вересня, у Спорткомплексі на Фабричній о 19:00 відбудеться презентація новачків і відкрите тренування команд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень