БК «Рівне» виступив на турнірі у Львові

Жіноча команда БК «Рівне» в рамках підготовки до нового сезону взяла участь у представницькому турнірі, який проходив у Львові.

У першому матчі рівненські баскетболістки програли команді «Інтерхім», яка є срібним призером минулорічного чемпіонату Суперліги. Рахунок зустрічі 54:65. Згодом рівнянки перемогли СБК «Львів» - 60:52, а в заключному матчі влаштували справжній погром дебютанту Вищої ліги - столичному НУБІП «Україна» - 95:37.

Що ж до чоловічої команди БК «Рівне», то хлопці обіграли своїх майбутніх суперників у чемпіонаті України серед команд Вищої ліги - БК «Тернопіль».

Перша гра закінчилася з рахунком 107:80, друга - 88:80.

Зауважимо, що в чемпіонаті чоловіча команда БК Рівне стартує 6-7 жовтня домашніми матчами проти БК «Старий Луцьк». Дівчата ж 6-7 жовтня у Запоріжжі зіграють проти «Козачки».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень