Бійці ДНР зізнались у Рівненському СІЗО, що грабували автомобілі за наказом ФСБ

Диверсанти орудували на території Західної України

Народний депутат Антон Геращенко заявив, що встановлені 15 осіб, яких спецслужби РФ використовували для диверсій.

Влітку 2016 року група осіб нападала на припарковані авто. Злочини скоювались на території Західної України. В результаті проведених слідчо-оперативних заходів було встановлено 15 осіб. Виявилося, що це бійці 15-ої так званої інтербригади "ДНР", терористичної організації, яка була розгромлена українськими Збройними силами в червні 2015 року в Мар'їнці.

Вони опинилися в СІЗО в Рівному, і, м'яко кажучи, зрозуміли, що поруч перебувають дуже патріотичні українські громадяни, вони захотіли співпрацювати зі слідством.  Розповіли, що після розгрому цієї 15-ї терористичної інтербригади їх зібрали, вивезли до Підмосков'я і сказали: 

Дорогі друзі, ви ж громадяни України. 

 

Давайте ви повернетеся в Україну разом зі своїми сім'ями і будете здійснювати завдання по дестабілізації ситуації в країні, а саме - будете здійснювати крадіжки, грабежі, розбої.

 

Є повний комплекс оперативних заходів, що дозволили задокументувати зв'язки, контакти з представниками російських спецслужб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень