Бійки не було. Спір через будівлю у центрі Рівного триває (ВІДЕО)

«Рівнеагробуд» намагається повернути під свій контроль будівлю на 16 Липня,10

У вівторок на вулиці 16 Липня під стінами будинку №10 знову зібралися представники сторін щоб визначити долю цієї споруди. Адвокати асоціації «Рівнеагробуд», яку пов’язують з депутатом міської ради Василем Немешем, та державними виконавцями прийшли до будівлі з вимогою повернути майно за рішенням судів.


Приїхав на місце події й бізнесмен Андрій Федорчук, який отримав це приміщення у власність у 2014 році.

Попри присутність десятка спортивних чоловіків, конфлікту не сталося. З виконавцями обидва бізнесмени зайшли в приміщення, а вже за дві години опоненти розійшлися.

За словами Андрія Федорчука, будівля на 16 Липня, 10 йому вже не належить, і має іншого власника:

Якась офшорівська організація. Там і був вільний доступ, я не зрозумів, для чого мене викликали, — повідомив телефоном Андрій Федорчук.

Натомість за словами юриста асоціації «Рівнеагробуду» Віталія Грабовського, виконавча служба не виконала свої обов’язки, адже фактична передача приміщення не відбулася.

Суд ухвалив рішення передати будівлю, але Андрій Федорчук каже: вона не його. Тобто, хоче створити ситуацію, щоб зверталися до іншого власника з позовом. Отримаємо рішення, але інша особа скаже: «Вона не моя!». І так ми будемо невідомо скільки судитися і фактичного виконання рішення не буде, — додав Віталій Грабовський.

В асоціації «Рівнеагробуд» заявили, що будуть оскаржувати бездіяльність державного виконавця, адже так і не отримали доступу до будівлі.

Своєю чергою державний виконавець міського відділу виконавчої служби Валерій Юсенко запевняє, що Андрія Федорчука зобов’язали передати приміщення «Рівнеагробуду»

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень