Бив по руках, животу та грудній клітці: шестикласник накинувся із кулаками на вчительку

У Дніпрі школяр на уроці побив вчительку музики

Про інцидент зі школярем написала донька вчительки Ольга Остапенко на своїй сторінці у Фейсбук.

Жінка пише, що  учень 6-го класу школи № 94 під час уроку грався у телефоні, їв горіхи, а на зауваження вчительки відповідав нецензурною лайкою. Коли педагог забрала у школяра телефон, він накинувся на неї із кулаками.

«Всі руки, грудна клітка, живіт покриті синцями і гематомами, якби я не знала, я б ні за що не повірила, що такі побої могла нанести дитина», — пише донька постраждалої вчительки.

«Жах всієї ситуації полягає у тому, що батьки цього хлопчика навіть не вибачилися і не збираються! Вони просто забрали документи зі школи. Оскільки дитина не може не відвідувати навчальний заклад, його напевно влаштують в іншу школу, де він, окрилений безкарністю, продовжить знущатися над дітьми і вчителями», — пише Ольга Остапенко.

"Люди добрі, що ж це робиться таке?! Як це назвати?? Зараз скрізь говорять про булінг в школі, про те, як знущаються над дітьми та інше. І намагаються замовчувати про те, що доводиться терпіти вчителям! Я з усією сміливістю можу заявити, що моя мама хороший учитель! Її люблять діти, поважають колеги, вона в хороших стосунках з батьками і ніяких нарікань за роки роботи на неї ніколи не було, - додає жінка.

Ольга Остапенко зазначає, що це не перший прояв агресії з боку цього школяра. Наразі вчителька написала заяву до поліції і зняла побої.

«Мама у жахливому стані, вона гіпертонік, тиск скаче, їй боляче і прикро, і моторошно соромно за те, що ця дикість сталася з нею, та ще й на очах учнів!» — пише донька постраждалої вчительки. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень