Біля Дубна білорус збив пішохода. Особу загиблого не можуть встановити

Поліція просить про допомогу свідків аварії

На Дубенщині під колесами вантажівки загинув пішохід. Повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Теребляче до поліції надійшло учора, дев'ятого грудня, близько 20:30. Деталі аварії, які з’ясували слідчі, повідомляє прес-офіцер Нацполіції області Марія Юстицька:

Поліцейські на місці події встановили, що 52-річний житель міста Брест Республіки Білорусь, водій автомобіля «DAF», рухаючись у напрямку міста Кременець, між селами Шепетин та Стара Миколаївка здійснив наїзд на пішохода. Зі слів водія, він раптово вибіг на проїзну частину дороги в невстановленому місці. Унаслідок ДТП чоловік від отриманих травм загинув на місці.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відповідно до медичного освідування громадянин Білорусії був тверезим. Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на спецмайданчик в м. Дубно.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють особу загиблого. На вигляд йому близько сорока років. Був одягнений у чорні куртку та кепку, сині джинси та калоші.

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо загиблого, одразу повідомляйте до поліції за телефоном: 096-706-01-99 або 102.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень