Біля рівненської велочаші хочуть побудувати два спортивних майданчики

Для стрітболу

У Рівному хочуть збудувати спортивний стрітбольний майданчик (стрітбол - вуличний баскетбол, - ред.) і стрітбольну зону з тренажерами. Міське управління молоді та спорту планує розташувати його біля велочаші в районі гідропарку, зробивши таким чином цілий комплекс.

Однак наразі земля перебуває у користуванні Об’єднання парків культури та відпочинку, розповідає керівник рівненського управління молоді та спорту Сергій Шевчук:

Сьогодні ми не можемо робити роботи, оскільки ділянка, яка розташовується на вулиці Степана Бандери, обліковується за об’єднанням парків культури та відпочинку.

 

Сьогодні ця ділянка вилучається, а наступний крок - ми просимо на сесії дозвіл на розробку проекту відведення землі на цю територію, а третій крок – затвердження цього проекту.

Після цього управління зможе замовити розробку проекту безпосередньо на виробництво спортивних майданчиків. Сергій Шевчук додав, що у цьому році робота над ними точно не закінчиться, адже питання має вирішитись поетапно та пройти щонайменше через три сесії міської ради.

Лише тоді можна буде починати робити поблизу Усті  цілий комплекс зі спортивних майданчиків.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень