Біля кафе-бару у Рівному охоронець стріляв у відвідувача

Молодик потрапив до лікарні

Поліцейські встановлюють обставини інциденту біля розважального закладу у Рівному.

До поліції о 22:45 вчора, 18 листопада, надійшло повідомлення, що неподалік розважального закладу на вулиці Соборній обласного центру біля кафе «Глобус» чути постріли.

Поліцейські на місці події виявили 24-річного рівнянина з травмованою ногою. Потерпілий пояснив, що з компанією товаришів хотів відпочити у закладі. Втім, їх туди не впустили, а один із охоронців закладу нібито почав стріляти.

 

Потерпілого доправили до травмпункту, де у нього діагностували поверхневе непроникаюче тілесне ушкодження гомілки. 

 

Після надання медичної допомоги чоловіка відпустили.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські встановили коло осіб, які можуть бути причетні до інциденту, а також з’ясовують усі обставини події.

За попередньою інформацією, постріл було здійснено, ймовірно, із пневматичної зброї.

Крім того, поліцейські задокументували черговий факт роботи закладу після 22-ї години, адже із приміщення виходили відвідувачі, а в середині було чути музику. За результатами розгляду матеріалів буде прийняте рішення щодо притягнення власника закладу до адміністративної відповідальності.

Від початку карантину це вже 8 протокол за порушення правил карантину щодо людей відносно працівників вказаного закладу.

Крім того, працівники поліції звертатимуться до міської влади щодо скорочення режиму роботи зазначеного розважального закладу.

Про цей випадок напередодні очевидці повідомляли в Інстаграмі.

Тоді очевидець повідомив, що поліцейські підійшли до хлопця, світили йому на ногу, з рани йшла кров. А на тілі був отвір схожий на той, який може спричинити куля. 

 
 
 
 
Відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень