Біля лікарні у Рівному планують облаштувати майданчики для парковки

Через велику кількість автомобілів

На території найбільшого медзакладу Рівного планують облаштувати стоянку. Йдеться про Рівненську обласну клінічну лікарню. Щодня на територію установи заїжджає понад пів тисячі автівок, які водії часто паркують на газонах, або перешкоджають руху швидких, повідомив директор лікарні Віктор Ткач.

Тож, аби вирішити цю проблему і впорядкувати рух транспорту, лікарня вже замовила виготовлення проєкту всієї території, а це майже 10 гектарів.

 

Таким чином планують визначити місця, де буде можливе облаштування паркомісць з врахуванням правил дорожнього руху, зон проїзду спецтранспорту, пішохідні доріжки та створення умов інклюзивності.

Коли проєкт буде готовий, тоді вдасться визначити, скільки ж коштуватиме реалізація ініціативи і хто її фінансуватиме.

Втім, ймовірно, автомобілів на території медзакладу було б менше, якби у місті скоригували маршрути громадського транспорту. Часто людям доводиться йти до автовокзалу, аби потрапити в інший мікрорайон міста. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень