«Білу ворону» знято з показу

У Рівненському облмуздрамтеатрі прокоментували трагедію, яка трапилася з Петром Ліснічуком

Сьогодні директор драмтеатру Володимир Петрів зібрав прес-конференцію, аби роз’яснити ситуацію, яка склалася під час п`ятого показу рок-опери «Біла Ворона» у неділю, 24 січня. З його слів, саме тоді, за кілька хвилин до завершення вистави, 54-річний Петро Ліснічук впав у трюм - це простір під рухомим колом сцени, глибиною майже 3 метри.

Те, що цей люк має бути відкритий під час вистави, було передбачено режисерським задумом, і під час попередніх постановок подібних ситуацій не виникало.

Що сталося цього разу – нікому не відомо, проте навіть повна зала глядачів не помітила, що у виставі пішло щось не так, говорить директор облмуздрамтеатру Володимир Петрів:

 

- Коли закінчилася вистава, я ще нічого не знав. Це сталося за три хвилини до фіналу. Я виходив на поклон з ними, і закрилась завіса, і актори повідомили, що сталась надзвичайна ситуація в театрі, що швидка вже відвезла його у лікарню. З розмов із колегами нашими, нашими акторами, дуже багато акторів бачили момент, коли він падав. Поки що ніхто не може пояснити, чому це сталося. Глядачі не зрозуміли нічого, тому що вистава масова, там задіяно майже 70 людей.

 

Нині триває боротьба за життя й здоров‘я знаного у Рівному артиста. За словами невістки Олени Ліснічук, фактор, що у Петра Ліснічука було погане самопочуття – виключений. Втім, зараз артист у стабільно важкому стані:

 

- Подзвонила дружина Петра Дмитровича. Вона сказала, що він впав під час вистави. Це перше, що ми почули, перше, що я пам’ятаю. У нього взагалі зі здоров’ям все дуже добре, він дуже крепкий, ще нам молодшим треба позаздрити йому. Версії… Ні, не має. Стан стабільно тяжкий, він в медикаментозному сні, пошкодження там дуже серйозні. Перелом черепа – це найстрашніше, що я чула за своє життя.

Рослідуванням цієї ситуації займатиметься спеціальна комісія. Натомість всім, хто хоче допомогти актору, рідні надали реквізити рахунку для збору коштів на лікування заслуженого артиста України Ліснічука Петра Дмитровича.

Номер картки “Приватбанку” 4149 4978 4200 2414 Ліснічук Олена

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень