Більшість ДТП за вихідні - наїзд на пішохода

Крім того, правоохоронці встановлюють особи чоловіка, який загинув під колесами на Курчатова

Цими вихідними на Рівненщині сталося п’ять автопригод. Одна людина загинула, іще четверо травмувалися. 

У суботу о 21:40 у Рівному на Курчатова рівнянин за кермом «ЗАЗ 110207»,  здійснив наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину дороги у невстановленому місці поза пішохідним переходом. Від отриманих травм пішохід загинув на місці пригоди, його особу встановлюють правоохоронці. 

У Радивилові велосипедистка зіштовхнулася із мотоциклом «Урал М-67». 52-річну велосипедистку після зіткнення госпіталізували до реанімації Радивилівської лікарні.

У Квасилові 35-річний чоловік потрапив під колеса ЗАЗ ДЕО, нині він перебуває у міський лікарні. А в селі Олибів Дубенського району невідомий мопедист здійснив наїзд на 17-річну дівчину. Водій мопеду з місця пригоди зник, тож правоохоронці шукають винуватця автопригоди.

Крім того, напередодні за допомогою до лікарів звернувся водій «ВАЗ 21124», зазначивши, що травми отримав під час ДТП у Рівному 27.12.2015 близько 02:15  на перехресті вулиць Соборна-Дорошенка. За його словами, зіткнення відбулося із автомобілем NISSAN TIIDA, який зник з місця пригоди.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень