Білорусь зосередила біля нашого кордону близько 4 тисяч військових, - Міноборони

У прикордонній зоні є й російські війська

Армія Білорусі налічує понад 60 тисяч осіб та буде збільшена майже на 20 тисяч у зв'язку зі створенням Південного оперативного командування. Проте на кордоні з Україною у Брестській та Гомельській областях на цей час зосереджено до семи батальйонів, що становить близько 3,5-4 тисячі солдатів.

Про це розповів речник Міноборони Олександр Мотузяник в ефірі телемарафону.

За його словами, на білорусько-українському кордоні є й війська рф. Їхня кількість невідома, однак є низка населених пунктів, де вони розквартировані.

З огляду на те, що сьогодні білоруська сторона надає росії всю логістику, можливий варіант, що росіяни зможуть досить швидко перекинути на територію Білорусі якісь додаткові резерви і, можливо, підготувати наступ, але до цього треба готуватися. Поки ми цього не бачимо, – пояснює Мотузяник.

Спікер Міноборони наголосив, що загроза з боку Білорусі не спадала, але для того, щоб з території цієї країни знову розвинути наступ, потрібно створити потужне наступальне угруповання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень