Billboard Music Awards: Дрейк встановив рекорд

Він виграв у 12 номінаціях

Дрейк встановив новий рекорд Billboard Music Awards за кількістю виграних нагород, повідомляє ВВС. Під час останньої церемонії, яка пройшла напередодні, він отримав 12 статуеток. Загалом в його доробку вже 27 премій Billboard різних років.

 

 

Саме Дрейк став переможцем у головній категорії – «Найкращий артист». Він випередив Cardi B, Аріану Гранде, Post Malone та Тревіса Скотта.

Під час свого виступу Дрейк подякував своїй мамі за підтримку:

Не має значення, як багато часу мені знадобилося, щоб зрозуміти, чого я хочу, ти завжди була поруч, - сказав він.

Дрейк також став переможцем у категоріях «Найкращий співак», «Найкращий репер» та низці інших.

Серед переможців у інших номінаціях - Аріана Гранде («Найкраща співачка»), BTS («Найкращий дует/группа») і Люк Комбс («Найкращий кантрі-виконавець»).

Cardi B отримала нагороди одразу в 12 категоріях. Її визнали найкращою в номінаціях «Найкраща реп-співачка», «Найкраща реп-пісня» (за трек "I Like It) і «Найкраща колаборація» (за пісню Girls Like You, записану разом з Maroon 5).

 

 

Також у списку призерів Billboard Music Awards - гурт Imagine Dragons, який визнали найкращим рок-колективом. На перемогу тут претендували групи Lovelytheband, Panic! At The Disco, Queen і Twenty One Pilots.

Найкращою рок-піснею визнали трек «High Hopes» гурту Panic! At The Disco.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень