Білий, чорний, нержавійка: дизайнери назвали, який колір техніки на кухні найкращий

Та чи справді уся вона має бути одного кольору

Під час оновлення техніки на кухні чимало людей починають розмірковувати, який краще обрати. Техніку сьогодні можна придбати практично будь-якого кольору, але серед найпоширеніших – біла, чорна та кольору нержавійки.

Дизайнери впевнені, кращий колір – це відтінок матеріалу, з якого вони зроблені. У цьому разі йдеться про нержавійну сталь. Це універсальне рішення для будь-якого стилю кухні.

Нержавійна сталь залишається улюбленим матеріалом для кухонної техніки завдяки її довговічності, адаптивності та здатності поєднуватися з іншими кольорами. Цей матеріал може покращити вигляд будь-якої кухні, незалежно від її стилю, - каже дизайнер з Нью-Йорка Артем Кроповінський.

А от серед кольорів, які краще не купляти, експерти називають яскраві відтінки, як то жовтий, помаранчевий або рожевий. Надто сильні кольори, які будуть домінувати у приміщені. Їх точно слід уникати, якщо ви не маєте розробленого дизайнерського промету, де б колірна гама приміщення була збалансованою.

Уся техніка одного кольору для дизайнерів – перевага. Проте, у разі необхідності створити яскравий акцент – то можна вибрати та окремі прилади яскравого кольору.

Джерело: 24 канал 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень