«Бідна «Беха»... була шикарна, а зараз... п***єц!» - рівняни розбили друзям машину (ВІДЕО)

За них вступилися

Рівняни розбили машину друзів і втекли з місця ДТП. Напередодні вночі група рівнян відпочивала на парковці біля ТРЦ «Екватор», повідомляють в інстаграм-пабліку «Rivne 1283». 

Власник авто «BMW 5» ненадовго відлучився та залишив ключі від машини своїм друзям. Ті вирішили покататися, розбили авто та втекли. Згодом двоє юнаків повернулися, їх затримали патрульні.

Між правоохоронцями та компанією зав’язався конфлікт. Рівнянка, яка назвала себе свідком, зняла затримання на відео. Спершу вступилася за юнаків, доки не побачила розбиту машину:

Заламали двох хлопців без причини. Просто так накинулися… Що це таке!... Бідна «беха»… Пару минут була назад – шикарна. А зараз – п***ц.

https://www.instagram.com/p/CNnXmtugV6A/

Поліцейські склали на учасників інциденту протоколи за хуліганські дії та перебування в стані сп’яніння в громадському місці. А на водія - за скоєння ДТП та за те, що залишив місце аварії.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень