Безстрашні грибники штурмуть ліси на півночі Рівненщини. Радіють боровичкам (ФОТО/ВІДЕО)

Звертаємо увагу любителів грибочків та ягідок, частина лісів на півночі Рівненщині – ЗАМІНОВАНА

Попри заборону відвідувати ліси на Рівненщині, наші безстрашні люди все-таки відкрили грибний сезон. Ба більше, хизуються трофеями у мережі та радо діляться врожайними місцями.

Зокрема, вчора у фб-спільноті «Грибники Рівненщини» жінка опублікувала фото та відео свого «тихого полювання». У коментарях під  дописом вона розповіла, що такі красені виросли у селі Ремчиці, Сарненського району.

Звертаємо увагу любителів грибочків та ягідок, частина лісів на півночі Рівненщині – ЗАМІНОВАНА. А з 24 березня жителям області заборонили відвідувати ліси. Про це повідомив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль. Він зауважив, що таке обмеження не стосується військових, представників виконавчої влади та лісівників.

Усі порушники цього наказу нестимуть відповідальність, зважаючи на період воєнного стану.

Також нагадуємо, що мешканцям Рівненщини ЗАБОРОНИЛИ  наближатися до білоруського кордону ближче ніж на 1 кілометр. Такі обмеження ввели з 23 травня, діятимуть вони до закінчення воєнного стану.

Не нехтуйте заборонами та пам'ятайте, що на тому світі вам не знадобляться ані гриби, ані ягоди

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень