Безплатна МРТ: у яких медзакладах Рівненщини є ця послуга

Послугу МРТ надають у 6 медзакладах області

Фото з сайту "Клініка Денис"

Магнітно-резонансна томографія - одна з найефективніших і найдорожчих діагностичних медпослуг. Вартість її у приватних медкабінетах - від 800 грн і більше. Але пройти МРТ-обстеження можна і безплатно - за електронним направленням.

Щоправда, медики переважно хитрують: не інформують про це пацієнтів, запевняючи, що безплатної МРТ в області нема.

 

І спрямовують на обстеження у приватні медцентри, адже отримують за це плату - певну кількість відсотків від вартості послуги. 

Тож ми запитали в обласному департаменті охорони здоров'я, у яких медзакладах Рівненщини можна пройти безплатно МРТ. Говорить начальник департаменту Олег Вівсянник:

Державний апарат МРТ є лише один - у Рівненській обласній клінічній лікарні. Там можна пройти безплатно обстеження за направленнями сімейних лікарів чи лікарів-клініцистів.

 

Також у нас є заклади, які мають орендовані апарати МРТ. У таких закладах теж можна пройти обстеження при умові, що орендар має договір з НСЗУ. Це Дубенська міська лікарня, Сарненська міська лікарня, центральна міська лікарня у Рівному. Також апарат МРТ є у Рівненському обласному діагностичному центрі. 

На питання, чи можуть пройти МРТ-обстеження діти, Олег Вівсянник відповів: 

Так, можуть. Апарат МРТ є і в Рівненській обласній дитячій лікарні. І тут теж можна пройти безкоштовно обстеження за електронним направленням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень