Без погоджень розмістив будинки та стоянку: на Рівненщині підприємець порушив закон

У Гощанському районі

10 років один із підприємців у Гощанському районі орендував ставок.

У березні 2009 році він уклав відповідний договір оренди із Гощанською РДА. Ставок площею 13,43 га підприємець взяв в оренду для розведення риби.

 

Торік термін договору оренди скінчився. Втім, орендар не продовжив його, а просто й надалі користувався водоймою.

Питання щодо укладення додаткової угоди, поновлення та внесення змін до договору оренди землі були предметом розгляду судової справи за позовом орендаря. Однак у його задоволенні судами було відмовлено, повідомляє пресслужба прокуратури області.

Крім того, у Гощанському районі місцеві люди виступили проти орендаря ставка. За їхніми словами, він використовує земельну ділянку водного фонду без правових підстав і створює жителям перешкоди у доступі до водойми.

Так, підприємець на земельній ділянці без будь-яких погоджень розмістив будинки, альтанки, стоянку для автомобілів та інші споруди, чим порушив умови договору.

За самовільне зайняття земельної ділянки підприємець відповідатиме перед законом. Йому може загрожувати від 3400 до 5100 грн штрафу або ж арешт до 6 місяців. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень