Без аукціону в Рівному можна буде приватизувати лише город

Такими є зміни до Земельного кодексу, що вступили в дію ще у лютому

Згідно цих змін, викупити земельну ділянку, на якій немає зареєстровано нерухомого майна, без аукціону тепер буде неможливо. Виняток становлять лише ділянки, виділені під городництво.

Зокрема, саме завдяки таким змінам  члени бюджетної комісії Рівнеради хотіли відмовити в приватизації чоловіку, що має ділянку на вулиці Костомарова.

На ділянці в нього немає жодного нерухомого майна і, відповідно, викупити без аукціону її він не може. Втім, сам власник заявляє, що на його ділянці об’єкти нерухомості, такі як паркан та інші огороджуючі споруди. Задля того, аби довести цю інформацію до відома чиновників, чоловік навіть написав скаргу.

Ця ділянка знаходиться поряд з будинком чоловіка, і нині є в нього в оренді.

На засіданні бюджетної комісії Рівнеради вихід із ситуації власнику запропонував депутат Олександр Довжаниця:

Для того, щоб було легальніше та правильніше, прокуратура не опроцесувала і у вас не забрали документи, то можна пустити ділянку через аукціон. Її у вас все одно ніхто не купить. Заплатите, допустім, 1000 гривень – і вона буде викуплена

Втім, рішення в цьому питанні комісія переклала на депутатів, відправивши на розгляд сесії міськради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень