Без попереджень: понад 120 квартир у Рівному залишились без газу (ФОТО)

У багатьох квартирах проживають літні люди та діти, яких позбавили нормальних умов життя

Понад 120 квартир у Рівному живуть без газу. У п'ятиповерхівці на вулиці Білій 103А та 105А у Рівному, 2 червня відключили газопостачання. Аби вирішити проблему зневірені люди звернулися до журналістів, бо жодна служба їм досі не допомогла, розповіла мешканка Ірина Петрук. 

– Ми відразу почали телефонувати в Рівнегаз, але з усіх мешканців ніхто так і не додзвонився туди. Далі звернулися в ЖКП «Сонячне», там нас також ігнорують, - повідомила Ірина.

За словами жінки, за декілька днів перед тим, як вимкнути газ, біля входу у під'їзд було розміщене оголошення про заміну лічильників. 

– Тобто замість того, аби кожному видали письмове попередження про заміну лічильників, біля під'їздів лише повісили непримітний папірець, - обурюється жінка.

Зрештою, аби з'ясувати за що сотні людей залишили без газу,  Ірина зателефонувала у 104. Там їй допомогли зв'язатися з керівником служби газу.

– Нам повідомили, що керівник ЖКП «Сонячне» має підписати акт, який зобов'язує ЖКП взяти фінансову відповідальність за наші будинки на себе.

Мешканці будинків обурені, бо причину вимкнення досі ніхто не пояснив. У багатьох квартирах проживають люди похилого віку, яких без попередження позбавили нормальних умов життя. Вони лишились без гарячої води та нормального харчування. 

– Нас ганяють від однієї установи до іншої.

Терпець урвався і люди викликали поліцію. Жінка, яка звернулася до журналістів зізнається, просто так це не залишить та готова позиватися до суду.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень