Без налу можеш загинути на тих Шегинях: українці про перетин кордону з Польщею

Вражені умовами, в яких доводиться чекати своєї черги

У міжнародному пункті пропуску «Шегині» на Львівщині, який щодня перетинають тисячі осіб, не працюють громадські туалети, український прапор нагадує ганчірку, а ставлення до подорожуючих жахає.

Черга до вбиральні на ПП Шегині

Про це повідомила директорка ТРК «Перший Західний» Ольга Цап.

Шегинські ворота в Європу - сором! Туалети громадські закриті, після спроби щось з’ясувати за 30 хв відкрили. Гляньте, яка це ганьба у 21 столітті, прапор України, як ганчірка - подертий.

 

Як керівництво Шегинського поста здатне забезпечити якісну, оперативну і безперебійну роботу, коли не можуть зробити елементарні речі… жахнулася нині і ставленням до людей - написала Ольга Цап.

Вона позначила у дописі заступника начальника Львівської ОВА Юрія Бучка і запропонувала завітати туди з інспекцією.

Там з менеджментом точно щось не те…, - підсумувала директорка ТРК.

Згадуваний у дописі прапор

Побачене підтвердили у коментарях інші користувачі соцмереж.

Було серед коментарів і пояснення колишнього керівника Львівської митниці ДФС Левка Прокіпчука:

Для збалансованості інформації трохи зясував позицію другоі сторони. У пункті пропуску Шегині перебої з постачанням води через посуху. Через це на фото стоять пластикові бутлі з технічною водою.

 

На мою думку, господаркою в пунктах пропуску мають займатись не митники. Для прикладу в Польщі для цього створена окрема агенція, якій з бюджету виділяють на це кошти.

Чоловік продовжив, що ще до війни Кабінетом Міністрів було прийнято рішення про передачу пунктів пропуску від Держмитслужби до Міністерства інфраструктури. Проте чи відбулося це, він не знає.

Також Левко Прокіпчук додав, що коштів на ремонт в пункті пропуску Шегині (в тому числі і на туалети) з бюджету не виділялись з 2015 року.

Джерело: DailyLviv

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень