Без концепції – нема оновлення? Парк Ювілейний у Рівному лишили без грошей

На останній сесії міськради

Чверть мільйона гривень - на проєкт реконструкції парку Ювілейний пропонувала надати з міської казни бюджетна комісія міськради. І ставила умову – публічно обговорити технічне завдання для проєктування.  

Але проти цього виступила депутат і заступник керівника тресту зеленого господарства Оксана Майборода. Вона наполягала на тому, щоб

спочатку розробити концепцію оновлення парку.

Це обурило депутата Олександра Нестерука, який вже 15 років опікується цим парком і не раз за власний кошт робив у ньому якісь поліпшення. Він повідомив, що

радився з цього приводу з керівником Оксани Майбороди.

 

І що коли звертався за повною реконструкцією парку до керівництва міста, то йому сказали, що коштів на це нема, але якщо знайдеться інвестор, то йому сприятимуть.

Також розповів, що 19 липня цього року про створення і реконструкцію парків у всіх ОТГ держави говорили на нараді в Офісі президента.

Йшлося про облаштування у них зелених зон, встановлення однотипних лавочок, спортивних та дитячих майданчиків.

І з проєктом реконструкції, за словами Олександр Нестерука, можна буде звертатися за фінансуванням і до Верховної Ради. 

Але депутатів це не переконало. Лише 14 з них проголосувало за фінансування проєкту реконструкції, чого було недостатньо для ухвалення рішення.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень