Без батька тепер три донечки: на фронті загинув снайпер із Волині, «безстрашність якого вразила всіх»

Дружина втратила люблячого чоловіка, доньки – турботливого батька, згорьована мати – сина

На війні з російськими окупантами загинув снайпер із Волині 48-річний Гапонюк Микола Григорович. Батька не дочекались додому три доньки.

Про це повідомила очільниця Велимченської громади Анастасія Павлович. Микола Гапонюк був солдатом, стрільцем-снайпером 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 3 механізованої роти механізованого батальйону.

— Дружина втратила люблячого чоловіка, доньки – турботливого батька, згорьована мати – сина.

 

Ми – хорошу Людину. 21 травня 2023 року в результаті ворожого обстрілу в районі Берхівського водосховища Донецької області загинув житель села Велимче Гапонюк Микола Григорович, – йдеться у повідомленні.

Герой став на захист своєї країни в березні минулого року. Гапонюк служив в окремій танковій бригаді військової частини А7015, до кінця залишався відданим присязі на вірність українському народові.

— Микола завжди був на передовій, готовий ризикувати своїм життям, щоб захистити свою сім'ю, побратимів та країну.

 

Його безстрашність та професіоналізм вразили всіх, хто з ним пліч-о-пліч боровся за нашу свободу й неньку Україну, – зазначили в громаді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень