Бетонні кільця й спортивні голуби: Що можна купити у Рівному на ОЛХ за 100 гривень

Трапляються практичні й новорічні ідеї

Ми відсортували пропозиції сайту за параметром «місто» і «ціна», аби з’ясувати, що можна купити у Рівному за 100 гривень.

Є чимало практичних речей, як от акумулятори до павербанків, захисне скло для телефону чи ліхтарики. Повно й святкового асортименту, наприклад, різдвяний віночок і святкові свічки ручної роботи. Декілька цікавих варіантів, як спортивні голуби й бетонні кільця для септиків.

Також є пропозиція оренди приміщення за 100 гривень. Щоправда, у заголовку не уточнюють площі, але використовувати можна за будь-яким призначенням. 

Нумізмати ймовірно оцінили б щось з оригінального для колекції. 

З практичного й актуального під час знеструмлень - ліхтарики й лампи. І дрова. 

А ще за 100 гривень можна купити сукуленти або равликів.

Ну і ще трошки практичного. Наприклад, вдома згодиться акумулятор, і різдвяний віночок, і свічкам також застосування буде.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень