«Бетмена» з Робертом Паттінсоном зніматимуть в Англії

На місці зйомок «Гаррі Поттера»

Видання HN Entertainment повідомляє, що зйомки сольного фільму про одного з найпопулярніших персонажів коміксів DC пройдуть на студії Leavesden - найбільшому об'єкті кіновиробництва у світі.

Метт Рівз зніме новий фільм про Бетмена в передмісті Лондона, в Лівсдені. Краєвиди цього невеликого містечка, розташованого на північному заході від столиці Великої Британії, знайомі всім кінолюбителям. Тут розмістилася студія Leavesden - основний виробничий центр Warner Bros, де були зняті всі 8 фільмів про Гаррі Поттера і 2 частини трилогії «Фантастичні тварини».

Кіно-медіа-комплекс Лівсден - практично єдине місце у Великій Британії, яке придатне для великомасштабних зйомок. Після недавньої реконструкції студійний майданчик Warner Bros. вважається одним з найсучасніших і безпечних об'єктів кіновиробництва у світі. Супергерої тут часті гості: в Leavesden знімали сцени «Чудо-Жінки», останнього «Людини-Павука» Джона Воттса і «Темного Лицаря» Нолана з Крістіаном Бейлом в ролі, яка тепер перейшла до Роберта Паттінсона.

Хоча Метт Рівз неодноразово говорив, що не планує створювати чергову історію походження Бетмена, порівняння з попередніми екранізаціями неминуче. Режисер підкреслює, що глядачів чекає нуарна історія, яка відкриє світ Готема з нового боку. Рівз обіцяє посилити детективний початок і повернути біографію головного героя до витоків.

Реліз нового «Бетмена» запланований на літо 2021 року, а зйомки, за непідтвердженими даними, можуть початися вже в кінці 2019. При цьому акторський склад і офіційна назва фільму поки не уточнені. Відомо лише, що головну роль виконає Роберт Паттінсон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень