Березень 2016 року став рекордним

Про це заявили експерти Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США.

Зазначається, що попередні одинадцять місяців також стали рекордсменами, що свідчить про загальну тенденцію підвищення температури на планеті. У цілому 2016 рік має всі шанси встановити абсолютний температурний рекорд. У NASA ймовірність цього оцінюють в 99%.

Варто сказати, що це явище може мати далекосяжні наслідки. Так, посуха, з якою зіткнулися Кіпр, Ізраїль, Йорданія, Ліван, Палестина, Сирія і Туреччина в 1998-2012 роках, стала найсильнішою за останні 900 років. Багато фахівців попереджають, що в майбутньому зміна клімату призведе до затоплення багатьох прибережних регіонів, унаслідок цього мільйонам людей доведеться шукати кращого життя на інших територіях.

Висловлювалися різні гіпотези про причини глобального потепління. Зараз домінуючим є припущення про те, що це пов'язано зі збільшенням концентрації парникових газів, що, у свою чергу, викликане діяльністю людини.

Раніше в NASA повідомили, що в 2015 році температура на Землі була найвищою за всю історію метеоспостережень - з 1880-го.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень