Бен Аффлек повернувся в сім’ю

Він знову живе під одним дахом з Дженніфер Гарнер і дітьми

Хоч про своє розлучення Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер заявили ще кілька місяців тому, до фактичного розлучення справа так і не дійшла - більш того, не так давно зірки знову почали жити разом. Втім, про романтичне возз'єднання пари мова не йде.

Як повідомляють західні ЗМІ, зірка «Бетмен проти Супермена» знову переїхав до дружини і трьох дітей в маєток у Лос-Анджелесі. Раніше Бен Аффлек орендував будинок неподалік, щоб зберегти спілкування з дітьми і відвозити їх до школи. Передбачалося, що Аффлек житиме в гостьовому котеджі на території загального маєтку подружжя, проте в результаті він повернувся додому.

Як стверджують інсайдери,

в якийсь момент їм здалося нелогічним жити окремо. Бен проводить стільки часу вдома, що дітям вся затія з переїздом здавалася дуже дивною - вони почали задавати багато запитань, тому Бен і Джен вирішили, що логічніше буде, якщо Бен офіційно повернеться додому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень