Бекалі Франкс: «Мені досі подобається танцювати на стійці» (ФОТО/ВІДЕО)

11 правил від танцюючої барменки

Американка Бекалі Франкс – одна з найяскравіших дівчат-барменів у світі. Переїхавши в Гонконг, вона відкрила там «Pontiac» – бар, який сама Бекалі описує як «Бридкий койот із гідними коктейлями». Виявляється, серйозна міксологія і танці на барній стійці цілком сумісні.

З її слів:

Хороший бар – це не шкіряні крісла. Це люди, яким не все одно, як почувають себе гості.

Я починала працювати в барах, куди приходили потанцювати та послухати музику, а найпопулярнішим коктейлем був Лонг-Айленд. Мені знадобилося багато часу, щоб зрозуміти щось про свою професію: що це справжня майстерність, що коктейлі можуть бути якісними.

Мені досі подобається танцювати на стійці! І якщо при цьому я можу змішувати коктейлі, за які не соромно, я продовжуватиму.

Мій стиль – це щира увага до гостей. Найважливіше для мене – показати, що я їм дійсно рада, що вони можуть бути собою. Є клієнти, які приходять до нас кожного дня. Ми стали сім'єю для них.

Зараз в Pontiac працюють тільки дівчата. Чоловіки якось не прижилися. І я бачу свою місію в тому, щоб жінок-бартендерів брали. Ми всі рівні й маємо право займатися тим, чим нам хочеться, і при цьому бути жіночними.

Бармен та барменка

Сьогодні гості стали дуже освіченими. Вони знають, чого хочуть.

Мені набагато цікавіше те, що в пляшці, ніж те, як це можна змінити і з чим змішати. Мене по-справжньому цікавить алкоголь. Мій стиль – підкреслити та посилити смак того, що потрапляє до мене в руки.

До переїзду в іншу країну неможливо повністю підготуватися. Ніколи не знаєш, з чим доведеться зіткнутися і що стане несподівано складним. Для мене найбільшою неприємністю став шум міста, від якого не можна сховатися.

Якщо сьогодні мене просять зробити Лонг-Айленд, я роблю найкращий Лонг-Айленд, який тільки можна собі уявити. Треба завжди враховувати побажання гостя й пропонувати найкраще, на що здатний.

Найбільше задоволення для мене – бачити своїх співробітників упевненими в собі.

Щоб стати успішним у нашій професії, треба бути дуже амбітним. І ніколи не переставати вчитися.

Джерело: InShaker

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень