Бажання змін – Дівам, надмірна примхливість – Овнам: гороскоп на 23 вересня

А Скорпіони можуть реалізувати свої бажання

ОВНИ

Надмірна примхливість може стати причиною сварки з близькими людьми. Не плануйте важливих переговорів і романтичних побачень. 

ТЕЛЬЦІ

Присвятіть день рутинним справам, які давно чекають своєї черги: проведіть ревізію шаф і документів, приберіть на робочому столі. У другій половині дня чекайте важливу новину.

БЛИЗНЯТА

Відмовтеся від вирішення важливих питань. Зведіть спілкування до мінімуму, щоб не витрачати енергію на порожні розмови та суперечки. 

РАКИ

У вас є шанс розширити сферу діяльності та впливу. Також вам вдасться знайти нові джерела доходу. Будьте вірні своїм принципам, зберігайте таємниці та намагайтеся нікого не засуджувати.

ЛЕВИ

Не зациклюйтеся на правилах – спробуйте вийти за межі своїх уявлень про світ. Уникайте занудства, адже це день активності та всього нового. Будьте відкритими й не бійтеся ризикнути.

ДІВИ

Бажання змін виникне з новою силою, але що конкретно потрібно оновити, вам і самим буде важко зрозуміти. Головне – не дійте радикально, оскільки для цього знадобиться серйозна фінансова підтримка.

ТЕРЕЗИ

Можете розраховувати на хороший прибуток або навіть на виграш. Але для цього потрібно бути більш стриманими. А ще – придбати лотерейний квиток.

СКОРПІОНИ

Прекрасний день для вашої кар'єри. Цього дня можуть здійснитися усі ваші найзаповітніші професійні бажання. 

СТРІЛЬЦІ

Займіться дрібними проблемами та справами, що накопичилися за останній час. Утримайтеся від їдких зауважень і зайвої критичності, бо це призведе тільки до сутичок і нервозності. 

КОЗОРОГИ

Ваше прагнення до успіху буде винагороджене. Ви будете затребувані як фахівець, а стосунки з коханими будуть складатися напрочуд гармонійно. 

ВОДОЛІЇ

Вам захочеться виділитися з натовпу. Але робіть це не за рахунок одягу, а завдяки продуманим ідеям. В особистому житті варто проявити більше активності та самовпевненості – і тоді романтичні зустрічі вас приємно здивують.

РИБИ

Зараз ви занадто стомлені, щоб адекватно сприймати те, що відбувається. Саме тому багато проблем здаються вам серйознішими, ніж вони є насправді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень