Батькам в поміч: в Україні запустили онлайн садочок

Головним чином ініціатива має зберегти зв'язок дітей з освітнім процесом

Для дітей віком від 3 до 6 років в Україні запустили онлайн дитячий садочок. Проєкт створили Міністерство освіти та науки та фонд ЮНІСЕФ. Наразі заняття доступні на YouTube-каналах МОН та ЮНІСЕФ, а також на платформі MEGOGO.

Цей проєкт є платформою, на якій батьки та вихователі зможуть знайти усі необхідні розвивальні матеріали у відкритому доступі.

 

Для нас важливо, щоб, попри складнощі, вже з раннього віку освіта для української малечі була комфортною, корисною та цікавою, – зазначив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет.

Перше заняття триває 40 хвилин. Головним чином садок має зберегти зв'язок з освітнім процесом, відірвати дітей від війни, зайняти їх пізнавальною активністю, зазначають у МОН.

В онлайн-садку також зібрані поради, вправи та ігри для дошкільнят, спрямовані на розвиток знань та навичок.

Програму онлайн-садка розробляла команда вихователів разом з експерткою з дошкільної освіти Соломією Бойкович. До роботи також долучили психологів, щоб контент був безпечним для дітей, які перебувають у стресі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень