Баскетбольний клуб «Рівне» починає сезон. Ігри будуть без вболівальників

Хлопці вдома, дівчата – на виїзді

Фото з офіційної сторінки БК «Рівне» у Фейсбуці

Сезон у Вищій лізі чемпіонату України з баскетболу чоловіча команда БК «Рівне» розпочне вдома у суботу, 10 жовтня. Без вболівальників. А жіноча команда проведе перші ігри у Суперлізі на виїзді. Про це стало відомо на передсезонній пресконференції, повідомляє Суспільне.

На старті нового сезону жіночої Суперліги дівчата з БК «Рівне» змагатимуться з командою «Чайка» із Бердянська. Спарені ігри відбудуться на майданчику гостей 10 та 11 вересня.

- Цей чемпіонат обіцяє бути дуже цікавим, перед багатьма командами поставлені амбітні цілі.

 

Тому ми з нетерпінням чекаємо його початку, щоб побачити усі сюрпризи, які готують наші суперники, – зазначив головний тренер жіночої команди БК «Рівне» Валерій Жартун.

Чоловіча команда БК «Рівне» у минулому сезоні достроково, через карантин, посіла друге місце у Вищій лізі в дивізіоні «Б». Перші ігри нового сезону рівняни проведуть вдома проти «Хіміка-2» з Южного.

Зліва -  тренер жіночої команди Валерій Жартун. У жакеті - президент клубу Сергій Ліщук. Справа -  головний тренер чоловічої команди Михайло Переверзій.

Про цілі рівненських команд на цей сезон можна буде говорити конкретніше вже наступного року, – зауважив президент БК «Рівне» Сергій Ліщук.

- Наші цілі дуже амбітні. Перемога у кожному матчі, а якщо у нас буде все виходити, як ми планували, то будемо боротися за медалі чемпіонату і жіночого, і чоловічого.

 

До нового року будемо грати тими складами, що є, а потім, коли все нормалізується, будемо дивитися проблемні місця, чого нам не вистачає і, скоріш за все, буде доукомплектація, – пояснив президент клубу.

Великою перевагою Сергій Ліщук вважає те, що вдалося зберегти основні склади, на базі яких будуватимуть команди під нові цілі.

У цьому сезоні заграють дублі БК «Рівне» – жіночий в Вищій лізі, чоловічій – у другій. Вони повністю укомплектовані вихованцями місцевої дитячо-спортивної школи, повідомив президент клубу.

Фото з офіційної сторінки БК «Рівне» у Фейсбуці

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень