У баскетбол рівняни тепер гратимуть, як у Європі (ФОТО)

На новому — унікальному для міста — майданчику

Усі фото з сайту Рівненської міської ради

У Рівному відкрили вуличний баскетбольний майданчик, аналогів якому у місті немає. Облаштували його за кошти міського бюджету у парку Шевченка.

На все виділили 1 млн 400 тисяч гривень.

Тож тепер поблизу тенісних кортів є

майданчики для баскетболу та стрітболу, турніки та модульні трибуни на сто двадцять місць.

Проект розробив волинянин, а під час будівництва генпідрядник радився із баскетболістами дитячо-юнацької спортшколи обласного резерву. 

– Це дуже хороше покриття, воно легке в обслуговувані, невибагливе, воно може пропускати воду, тут ніякої гідроізоляції не потрібно. Легке у використанні, чищені. Гарантію ми даємо від п’яти років, – розповів журналістам Суспільного директор фірми генпідрядника Володимир Рудюк.

Баскетболісти – перші, хто тренуватиметься на новому місці.

А от кому віддати його на баланс – ще не вирішили, повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко у коментарі Радіо ТРЕК:

- Воно поки що лише здане в експлуатацію, тобто тут не питання кому на баланс його передати, а питання – як його зберегти. Бо вже перелазять через огорожу і пробують руйнувати й так далі. Тому зараз головне питання якось залучити обласну спортивну школу, бо ж майданчик побудувало місто, а школа – обласна. Але, думаю, це вдасться вирішити.

Новий баскетбольний майданчик буде відкритий для усіх охочих пограти з 7-ї до 21-ї. Згодом тут планують встановити відеоспостереження, аби захистити від вандалів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень