Бангкок здригається від вибухів

У столиці Таїланда прокотилася серія вибухів, сьогодні знову греміло у центрі Бангкоку

У столиці Таїланду знову стався вибух. Зазначається, що сьогодні, 18 серпня, у Бангкоку вибухнув пристрій малої потужності. Як повідомляють місцеві правоохоронці, постраждалих в результаті інциденту немає.

Міністерство закордонних справ України перевіряє, чи є громадяни України серед загиблих і поранених в результаті вибуху. Про це повідомила речник Міністерства закордонних справ Мар'яна Беца. 

Раніше видання "Бангкок пост" повідомило, що серед загиблих в результаті вибуху в Бангкоку не менше 10 підданих Таїланду, один громадянин Китаю і один філіппінець. Всього, за останніми даними, загинули не менше 21 осіб, серед поранених офіційно 123 людини.

Вибух прогримів у понеділок увечері в районі Чідлом в центрі Бангкока поряд з трьома великими торговими центрами, п'ятизірковим готелем і храмовим комплексом Ераван. За попередніми даними, мотоцикл із закріпленою на ньому бомбою знаходився всередині храмового комплексу. Поліція віднайшла іще два вибухових пристрої на відстані 30 метрів від першого місця вибуху. Нині там перекрито рух на всіх станціях метро. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень