Багатьом українцям потрібно перевірити дані: У ПФУ зробили важливу заяву про пенсію

Як перевірити свій стаж

Для того, аби розраховувати на гарну пенсію, українцям потрібно накопичувати не лише страховий стаж, а й стежити за тим, щоб його врахували. У Пенсійному фонді підказали, як це можна зробити.

На сьогодні є два способи перевірки наявності сплати страхових внесків: відвідати  сервісний центр Пенсійного фонду або зробити це дистанційно.

Щоб перевірити свій стаж онлайн, потрібно зайти на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду або завантажити мобільний додаток Пенсійного фонду.

У Пенсійному фонді попередили, що інформація про застрахованих осіб може не відображатися на веб-порталі електронних послуг, якщо страхувальник не надав звіту про суми нарахованої зарплати людини та суми сплаченого страхового внеску.

 

Для відображення потрібної інформації у розділі «Електронна трудова книжка» необхідно звернутися до свого роботодавця, а він має надати необхідні звітні дані.

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень