Багато грошей та кар'єрний успіх: травень принесе щасливі зміни для трьох знаків Зодіаку

Перша половина травня пройде під впливом Ретроградного Меркурія

afisha.bigmir.net

І хоч Ретроградний Меркурій заведено асоціювати з неприємними подіями, та у житті трьох знаків Зодіаку все буде навпаки. 

Овен

Очолює рейтинг щасливчиків Овен. Їм щаститиме у всіх справах та починаннях. Але астрологи застерігають, не намагайтесь виїхати лише на одному везінні. Багато праці, розуму і навіть хитрощів також доведеться докласти.

У сумнівних ситуаціях чи перед складним вибором згадайте про власні цінності та не зраджуйте їх. Будьте активними, проявляйте ініціативу, сконцентруйтесь на обов’язках, які на себе взяли і все буде чудово.

 

Близнюки

В травні Близнюки нарешті наблизяться до реалізації своїх мрій та бажань. Ймовірно вдасться нарешті завершити угоду, яка принесе багато грошей. Можливі вигідні операції з нерухомістю.

І хоч в період Ретроградного Меркурія експерти не радять робити великих покупок чи продажів, та цього разу це не про Близнюків.

Їм навпаки радять не сумніватись, не думати довго над правильністю своїх вчинків. Робити все швидко та без огляду на зайві нюанси. Також можлива цікава пропозиція у кар’єрному плані. Можливо це буде нова робота, або нова посада. Пропозиція однозначно матиме багато перспектив.

Скорпіон

Для Скорпіонів травень стане вдалим місяцем не лише у плані фінансів та кар’єрного росту, а й в особистому житті. Їм вдасться добитися максимальної фінансової незалежності, а також бажаної гармонії в стосунках з коханою людиною.

Все що потрібно зробити, аби так і було — трішки вийти із зони комфорту.

У  випадку Скорпіонів - це вихід в людні місця та знайомства з новими людьми. Багато нових знайомств.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень