Бачить нутрощі людей і тварин без МРТ лікарка із Запоріжжя

Цей дар у неї - з дитинства

Вікторія Чабаненко

«Бачила, як всередині людини лежать камінці, повзають павуки»

Коли Вікторії Чабаненко, що із Запоріжжя, було 5 років, мама повезла її до біоенерготерапевтки, щоб вилікувати від переляку. Поки та розбивала яйця у баночки та робила паси руками, дівчинка вигукнула:

—Тьотю, ти з мене тягнеш якісь мотузочки.

— А зараз? — запитала біоенерготерапевт. 

— Зараз ниточки.

— А зараз?

— Павутинки… 

А коли мама з Вікою приїхали додому, дівчинка побачила у бабусі в животі павуків. Мама вирішила, що донька все вигадує, але дівчинка запевнила, що бачить, як всередині у людей ллється кров, повзають павуки, лежать якісь камінчики. 

Біоенерготерапевтка, до якої знову привезла малу мама, назвала Віку «унікумом з рентгенівським зором» і пояснила:

Камінці — це камені у нирках або жовчному міхурі, павуки — порційне відділення жовчі з проток.

Виявилося, що Віка бачить все всередині не тільки у людей, а й у тварин. Мама припустила, що донька вдалася у свою прапрабабусю Ольгу. Старенька й «бачила», й діагностувала, й лікувала. У 40 років осліпла та потім пів століття приймала людей.

 

«Особливо вражали кольорові шлунки дітей»

Про дар Віки не розповідали. А у 15 років її показали знайомому лікарю. Він запросив дівчину у лікарню, щоб подивитися на її здібності. Виявилося, що Віка бачить внутрішні органи людей в натуральну величину, в кольорі, об`ємі та русі. Коли зосереджується, шкіра, що закриває ці органи, стає немов скло, і їй видно, як тече по судинах кров, б'ється серце, ворушаться легені…

Аномалії Віка розпізнавала за кольором органу та «неестетичним виглядом».  Як називається хвороба, тоді не знала. Просто говорила, здоровий орган чи ні.

 

Особливо дівчинку тоді вражали стравоходи дітей, пофарбовані в синій, зелений та оранжевий кольори після магазинних соків і споживання цукерок. У них стільки хімії!

Віка вступила до Запорізького медуніверситету на лікувальне відділення. На першому курсі у вільний від навчання час працювала діагностом у клініці в парі з дипломованим терапевтом, яка розуміла, про що йдеться, коли Віка описувала побачені органи.

Після того, як про неї у 2004 році написало видання «Факти», Віка стала знаменитою. Її перевели на бюджетне навчання. І вона стала акушером-гінекологом, як мріяла. А потім ще й закінчила інтернатуру за фахом «лікар народної та нетрадиційної медицини».  

Не вважає себе цілителькою, екстрасенсом чи біоенерготерапевтом

Працювала акушером-гінекологом. Потім зайнялася винятково діагностикою. Про те, як люди реагували на прийом «лікарем-рентгеном», розповідає так:

Деякі прибігали та відразу починали скидати одяг, як на рентгені або УЗД.

 

Я їх зупиняла: «З одягом або без, я однаково бачу. Причому у 3D-проєкції: можу оглянути орган з усіх боків. Можу побачити й вашу хворобу, й ґудзик або кісточку, яка застрягла у вашому стравоході чи бронхах».

 

«А себе ви бачити можете?» — цікавилися вони. На жаль, себе бачити я не могла, як би не намагалася це зробити.

 

Вікторія каже, що не діагностує хвороби психіки. Не визначає склад крові і сечі. Не бачить віруси та утворення менше міліметра. Бачить шкірні хвороби, але не на клітинному рівні. Не може діагностувати по відео, по скайпу, хоча багато хто про це просить. Потрібна виключно особиста присутність пацієнта.

Жінка не вважає себе цілителькою, екстрасенсом чи біоенерготерапевтом. Каже, що 

просто вміє бачити органи в нормі та з патологією.

 

І не лікує. Хоча може це робити. Втім, після сеансу лікування їй стає погано, тому робить це лише у виняткових обставинах.

 

Джерело: «Факти»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень