Бабусю від шахраїв врятувала онука

Четвертого жовтня посеред ночі у мешканки міста Дубно задзвонив стаціонарний телефон. Бабусі повідомили, що її син скоїв ДТП та важко травмував дівчинку, тож потрібні гроші на термінове лікування. Онука, яка на той час гостювала у бабусі, зрозуміла, що мають справу із шахраями, і негайно зателефонувала до поліції. На місце події прибули дві групи реагування патрульної поліції, повідомляє прес-служба правоохоронців:


- Коли чоловіки прибули до під’їзду пенсіонерки, вона вийшла на вулицю нібито із грішми в конверті. Один із них передав жінці слухавку, аби та поспілкувалася начебто з сином. Той же наполіг слідувати вказівкам невідомих. При спробі отримати кошти зловмисника затримали дубенські правоохоронці.
 

Разом із ним до відділення поліції доставили ще двох чоловіків, які чекали на товариша у таксі. Троє дубенчан, віком від 24-х до 30-ти років, заперечують свою участь в умисному злочині.

Поліцейські проводять досудове розслідування та встановлюють організатора афери. Відомо, що один із зловмисників, 24-річний житель Дубно, раніше був судимий за майнові злочини та перебуває під домашнім арештом. Тому наразі вирішується питання про заміну йому запобіжного заходу на взяття під варту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень