Бабкін порівняв українців зі стадом і випустив «Зраду». Мережа лютує (ВІДЕО)

Сергій Бабкін оскандалився новим синглом

Відомий український музикант Сергій Бабкін, який неодноразово ставав фігурантом скандалів після початку повномасштабної війни, випустив пісню, де розкритикував українців за звинувачення одне одного в «зраді».

Композиція отримала відповідну назву – «Зрада» – а в рядках гіперболізовано висміюються зауваження людей.

Сам співак перебуває за кордоном і на батьківщину не повертається. Через це його самого не раз критикували та навіть ловили на співпраці з росіянами. В мережі припустили, що реліз став своєрідною відповіддю Бабкіна своїм хейтерам.

У треці «Зрада» співак висміює людей, які ображають одне одного за «випадкові» російські слова, перегляд контенту країни-терористки, відсутність постів про війну, купівлю дорогих брендів під час повномасштабного вторгнення тощо.

Все це є відсиланням до низки скандалів, в яких фігурували українські зірки, побутових сварок та просто творчим перебільшенням, як от рядки «Не маєш вуса, як у Кобзаря Тараса – зрада».

Додамо, що пісню видалили з майданчиків Facebook та Instagram. Проте незрозуміло, чи модератори соцмереж вирішили самостійно прибрати її, чи причиною стали чисельні скарги від слухачів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень