«АВВА» вирушає у турне

Щоправда, незвичайне

Цю інформацію підтвердив один з учасників колективу Бенні Андерссон.

Раніше стало відомо, що Андерссон і його колеги по групі Агнета Фельтског, Бьорн Ульвеус і Анні-Фрід Лінгстад ​​об'єдналися з продюсером Саймоном Фуллером і Universal Music Group заради спільного проекту –

віртуального турне.

Тепер Андерссон сказав, що ці плани залишаються в силі.

Ідея полягає в тому, що цифрові аватари квартету будуть виконувати пісні «АВВА» під живий музичний супровід.

Запланований початок туру - в 2019 році.

Нагадаємо, «ABBA» - шведський музичний квартет, який існував у 1972-1982 рр. і названий за першими літерами імен його учасників. Є одним з найбільш успішних колективів за всю історію популярної музики і найуспішнішим з числа створених в Скандинавії: записи групи по всьому світу продано накладом понад 350 млн екземплярів. Сингли квартету займали перші місця в світових чартах з середини 1970-х рр. («Waterloo») до початку 1980-х рр. («One of Us»), а альбоми-каталоги очолювали світові хіт-паради і в 2000-х рр. Вони були першими представниками континентальної Європи, які завоювали перші місця в чартах всіх провідних англомовних країн (США, Велика Британія, Канада, Ірландія, Австралія і Нова Зеландія). Група «ABBA» включена в Зал слави рок-н-ролу 15 березня 2010 р.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: турнеАВВА
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень