«АВВА» вирушає в турне з 5-ма новими піснями

Але турне не просте, а...

Учасник «ABBA» Бйорн Ульвеус в інтерв'ю The Times розповів, що в 2022 році група поїде в тур. Правда, самі музиканти на сцену не вийдуть –  їх «замінять» голографічні зображення.

Ульвеус поділився деякими подробицями створення голограм:

Нас фотографували з усіх можливих ракурсів і змушували гримасувати перед камерами. Вони малювали точки на наших обличчях і вимірювали голови.

Щодо музичної частини, то вокальні партії Агнети Фельтскуг й Анні-Фрід Лінгстад тепер звучать на тон нижче, але фанати «АВВА» будуть задоволені, впевнений Бйорн.

Останній раз легендарний попквартет давав концерти майже 40 років тому - в 1982 році, якщо не брати до уваги разового виступу на приватній вечірці в 2016 році. Розмови про «цифровий» тур «ABBA» з'явилися ще кілька років тому, спочатку гастролі були заплановані на 2019 рік, однак їх кілька разів переносили.

З новими піснями схожа історія. Навесні 2018 року група анонсувала дві композиції - «I Still Have Faith In You» і «Do not Shut Me Down», однак досі їх ніхто не чув, бо реліз постійно переносили. Торік стало відомо, що «ABBA» записали не два треки, а цілих п'ять. Їх можна буде почути в турне у 2022 році.

Якщо його, звісно, не перенесуть.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень