Автор пісень Пугачової покінчив із життям

Вистрибнув із вікна

Бориса Пургаліна знайшли мертвим у Москві.

Він відомий радянський поет-пісняр, сценарист, родич лауреата Нобелівської премії Бориса Пастернака (справжнє прізвище – Пастернак).

Йому було 84 роки, передають Патріоти України.

Повідомляється, що письменник покінчив життя самогубством – начетбто він вистрибнув із вікна лікарняної палати на 8 поверсі. Вранці 18 серпня його тіло знайшли на території Федерального науково-клінічного центру в Москві, де Пургалін перебував на лікуванні.

Співробітники правоохоронних органів встановлюють офіційну причину смерті поета-пісняра.

Борис Пургалін був родичем знаменитого поета Бориса Пастернака, і, працюючи в музичній редакції на телебаченні, був змушений взяти псевдонім Пургалін, щоб уникнути плутанини.

Він є автором популярного телешоу «Бенефіс», текстів пісень до фільму "Тільки в мюзик-холі". Співпрацював з Володимиром Пресняковим, Анатолієм Кальварським та іншими композиторами. Найбільш відому його пісню «Самовар» виконував актор Микола Караченцов. Також Пургалін був автором сценаріїв телевізійних «Блакитних вогників».

Зазначимо, що Пургалін є автором багатьох пісень російської примадонни Алли Пугачової. Так, він написав слова до таких композицій, як «Волшебный фонарь», «Парад-алле», "Рыжий клоун", «Чудаки», «Кабриолет» та інших.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень