Автомийку хочуть побудувати на території АЗС на виїзді з Рівного (ФОТО)

У напрямку Львова

Скрін з Гугл Мапс

Представники ПАТ «Концерн Галнафтогаз» хочуть змінити цільове призначення земельної ділянки, що на розі вулиць Дубенської та Макарова у Рівному. Дозвіл може надати Рівненська міська рада. Втім, поки це питання розглядала комісія міського господарства. 

Фото з інтернету

Поряд з тамтешньою автозаправкою можуть звести автомийку, повідомив член комісії з питань міського господарства Богдан Гапяк:

- Це заправка «ОККО» на розі вулиць Макарова та Дубенської. Маю інформацію про те, що там будуть будувати автомийку. Так от, якщо це правда, то, здається, там є потічок. Чи та вся хімія та бруд, який змиватимуть з машин, не завдасть якихось екологічних проблем?

Втім заступник начальника міського управління земельних відносин Іван Очередько

заперечив цю інформацію.

Чи давати дозвіл на будівництво на території АЗС вирішуватимуть депутати на сесії міської ради. Щоправда, це питання, зі слів Івана Очередька, на найближче засідання 25 липня не виноситимуть.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень