Автомобілістам стане комфортніше: у Рівному збільшили кількість пунктів видачі документів (ФОТО)

Тепер не обов'язково їхати у район зоопарку

У ЦНАПі Рівного відновили надання послуг сервісного центру МВС. Тепер тут можна замінити посвідчення водія, зареєструвати авто або отримати номерні знаки, каже очільниця Рівненського ЦНАПу Євгенія Курсик.

Вона зауважила, що наш центр адмінпослуг став першим в області, який почав обслуговувати автомобілістів.

 

Загалом вони будуть доступні у ще семи тергромадах Рівненщини.

У сервісному центрі МВС Рівного додали, що такі послуги дуже популярні серед населення, лише від початку року у місті видали близько 10 тисяч посвідчень водія.

Нагадаємо, вперше такі послуги автомобілістам стали доступні торік у січні, але згодом роботу відділу призупинили через зміни у бланках. Нещодавно Рівненський ЦНАП отримав нове обладнання, яке може виготовляти документи, що відповідають чинному законодавству.

Тож тепер скористатися послугами сервісного центру МВС можна не лише у районі зоопарку, а й у ЦНАПі на майдані Просвіти, 2. А невдовзі — й у відділенні у ТРЦ «Happy Mall».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень