Авто заступника міністра збило жінку на Рівненщині

Це сталося напередодні близько 18 години

Напередодні ввечері близько 18 години правоохоронцям повідомили, що у селі Жадківка в результаті ДТП травмовано пішохода.

За попередніми даними, 42-річний водій автомобіля «Toyota Camry», рухаючись зі сторони міста Рівне в напрямку Києва з невідомих поки причин здійснив наїзд на 61-річну жительку села Старий Корець, яка перетинала дорогу нерегульованим пішохідним переходом на неосвітленій ділянці дороги. Цікаво, що якраз учора Служба автомобільних доріг області повідомляла, що саме на цій ділянці траси Київ-Чоп після тривалої перерви запрацювало освітлення.

Повідомляється, що авто належить заступнику міністра молоді та спорту, але якому саме (заступників є кілька) – не уточнюється.

Унаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження, з якими була госпіталізована у Корецьку центральну районну лікарню.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

За матеріалами ГУНП в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень