Авто яких кольорів найчастіше перефарбовували на Рівненщині

Цього року

Фото - depositphotos.
Фото - depositphotos.

З початку року на Рівненщині у зв’язку зі зміною кольору перереєстрували 92 автомобілі. Минулого року таких авто було значно менше – лише 60. Про це повідомили в обласному сервісному центрі МВС.

Цього року найчастіше автомобілісти переходили з білого, синього та сірого кольорів авто на чорний, сірий та червоний. Таких автомобілів було 26, 17 та 11 відповідно. Також одне авто перефарбували у фіолетовий.

Якщо ви плануєте змінити колір свого авто або нанести плівку – пам’ятайте, що такі дизайнерські рішення вимагають обов’язкової перереєстрації оновленого транспортного засобу у сервісному центрі, – кажуть фахівці.  

Варто також додати, що при реєстрації автомобіля є лише 11 основних кольорів, без уточнень щодо відтінків: чорний, синій, зелений, бежевий, червоний, фіолетовий, оранжевий, жовтий, білий, коричневий, сірий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень